Kütahya Balıkesir yolu

13:31:00 | 0 yorum

Yol Birliği Komisyonu ; Kütahya ve Balıkesir illerimizin de içinde bulunduğu Karayolları 14.Bölge Müdürlüğüne atanan Sayın İsmail KARTAL’ı makamında ziyaret etti.
Görüşmeye Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı , Projeler Müdürü , Kamulaştırma Müdürü ile yol birliği komisyonu olarak ; Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İÇA , Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER , Dursunbey  Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ , Harmancık Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA , Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL , Kütahya TSO Meclis Başkanı Nihat DELEN , Tavşanlı TSO Yön.Kur.Başkanı Davut EFE , Balıkesir TO meclis üyesi Abdullah KÖSE , Tavşanlı TSO Yön.Kur.Üyeleri İlhami AYDIN ve Fehmi PEKER katıldı.

Görüşmede Bölge Müdürü İsmail KARTAL bu büyük katılımlı ziyaretten çok memnun kaldığını , göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen Kütahya ve bu bölgenin yol problemlerinin farkında olduğunu, yerinde ziyaretlerle sorunların kısa sürede giderileceğini belirtti.
Karayolları 14. Bölge Müdürü İsmail KARTAL ilimizin ve ilçelerimizin yol sorunlarıyla ilgili proje bazlı açıklamalarda bulundu.
Dursunbey-Harmancık yolundaki yol , viyadük ve köprülerin ağırlıklı olarak tamamlandığını hedeflerinin 2011 SONU İTİBARİYLE YOLUN TAMAMININ TRAFİĞE AÇILACAĞINI belirterek Harmancık istikametinden yaklaşık 5 km lik bölümünün de bölünmüş yol olarak açılacağını söyledi. Tavşanlı-Emet yolunun ise 04 MAYIS 2011 tarihinde ihalesinin yapılarak çalışmaların başlayacağını ve (1-A) statüsünde 12 metre genişliğinde projelendirildiği müjdesini vermiş oldu. 

Tavşanlı-Domaniç yolunda ise projelendirmenin bitme aşamasında olduğunu ve kısa vadede çözüme kavuşturulacaktır dedi. Tavşanlı-Tunçbilek çıkışı Balıkesir köprüsü kavşağının da bu yıl projelendirilip imalat çalışmalarına başlanacağı bilgisini verdi. Kütahya-Gediz yolunda ki kalan 12 km lik kısmın bu yıl bitirileceğini ve bu yolun aynı zamanda bölünmüş yol statüsünde olduğunu söyledi.
Bu konuşmaların üzerine Kütahya Belediye Başkanı Sayın Mustafa İÇA yol birliği komisyonu olarak her türlü desteğin verileceğini , çalışmaların sıkı takipçisi olacaklarını belirterek görevinde başarılar diledi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER de konuşmasında Kütahya ve ilçelerinin yol konusundaki makus talihlerinin kırılması konusunda bu birlikteliğin devam edeceğini ve bölge müdürümüze her türlü desteğin verileceğini belirterek bölge müdürüne yeni görevinde başarılar diledi.
Dursunbey Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ , Harmancık Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA , Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL , Kütahya TSO Meclis Başkanı Nihat DELEN , Tavşanlı TSO Yön.Kur.Başkanı Davut EFE ise Karayolları 14.Bölge müdürü İsmail KARTAL’a yeni görevinde başarılar dileyerek sorunların aşılması hususunda desteklerini belirttiler.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum