ADA Köprüsü projesi kuruldan geçti

23:13:00 | 0 yorum

               
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER Ada Mesireliğinde bulunan tarihi köprünün restorasyon çalışmalarını kapsayan projenin Kütahya Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu’ndan geçtiğini söyledi.
             


Kurulun konuyu gündemine aldığını belirten Başkan GÜLER, “Daha önceki çalışmalarımız sayesinde kurul konuyu gündemine almıştı. 22 Mayıs 2012 tarihi itibarı ile yapılan toplantıda restorasyon projesi kabul edildi.
Restorasyon projesinin kabulü sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprü için ayrılan ödenek kapsamında gerekli tamir ve bakım başlatılarak, Tavşanlı halkı ile buluşması için çalışmalara hemen başlama hedefindeyiz.
Ada Mesireliğini eski güzel günlerine kavuşturarak ilçe halkımızın kullanıma açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bölgede sosyal tesis ve alt yapı çalışmalarımız da devam ediyor. Özlediğimiz Ada’da güzel günlerin ilçemiz halkınca yaşanması yaşanacak olması şimdiden bizleri heyecanlandırıyor. Sürecin takibinde emeği geçen başta Sayın Vekilimiz Prof. Dr. Vural KAVUNCU’ya, Koruma Kurulu üyelerine, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ve Tavşanlı Belediyesi İmar İşleri çalışanlarına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum