Leblebicilik sektörünün geleceği masaya yatırıldı.

11:22:00 | 0 yorum



Tavşanlı Leblebiciler Odası tarafından organize edilen yemekte, Leblebicilik sektörünün geleceğine dair önemli kararlar masaya yatırıldı.




Tavşanlı Kaymakamı Numan HATİPOĞLU ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER’in de katıldığı toplantıda Leblebiciler Sitesi ile ilgili çalışmalar konusunda oda ve kooperatif üyelerine bilgi verildi. İstişare ile geçen toplantıda Leblebi sektörün canlı tutulmasına ve geliştirilmesine dair fikirler tartışıldı.
Yemekli toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, “Tavşanlımızın simgelerinden olan leblebi ve leblebicilik sektörü ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Yapımı söz konusu olan Leblebiciler Sitesi hakkında da bilgileri esnaflarımızla paylaştık.
Tavşanlı Belediyesi olarak ilçemizin ekonomik hayatını da takip ve kontrol ederek halkımızın refah seviyesini düşünmek durumundayız.
Leblebi ve leblebicilik sektörüne bugüne kadar gösterdiğimiz hassasiyeti bundan sonra da göstereceğimizi bir kez daha dile getirmek istiyorum.” dedi.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum