GÖBEL KAPLICALARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

03:41:00 | 0 yorum

Tavşanlı Belediyesi ne bağlı Göbel Termal Tesislerinde halkımıza ve dışarıdan gelen misafirlerimize yüksek standartlarda hizmet verebilmesi için düzenlenen çalışmalar spor kompleksi ile hızla devam ediyor.


İki kattan oluşacak olan hizmet binası yanında kapalı halı saha ve kıraathanesi ile önümüzdeki aylarda hizmete girecek kompleksin yanında 20 adet lüx apart dairenin de faaliyete girmesiyle hizmet kalitesi yükselecek olan  tesiste,atık su hattı yenileme çalışmaları başladı. 200 metre uzunluğunda 400 lük beton büzlerden çift hat olarak düzenleme yapılacak. 

Konuyla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER; ’Bölgemizin önemli termal kaynaklarından biri olan Göbel Termal Tesislerindeki çalışmalarımız hızla devam etmekte, gerek uluslararası fuarlara katılım sağlayarak gerekse görsel ve yazılı basında yer bularak tanıtım atağına kalktığımız Göbel Termal Tesislerinin hizmet standartlarını yükselterek, hali hazırda oluşan ilgiyi uluslararası ve ülke genelinde daha yoğun bir hale getireceğiz.’’ dedi.

Category:

<%=vbcrlf%><%=vbcrlf%>

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

0 yorum